Peelings

Iedereen weet wel dat er geen wondercrèmes bestaan, die rimpels of huidproblemen doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gelukkig zijn er behandelwijzen waarmee we wel degelijk zichtbare resultaten kunnen behalen, zoals met chemische peelings. Bij Perfect Skin hebben we als huidcoach veel ervaring met het geven van chemische peelings bij tal van huidproblemen.

Een chemische peeling zorgt ervoor dat de oppervlakkige huidlagen worden verwijderd en de nieuwe huidcellen worden gestimuleerd en aan de oppervlakte komen. Hiermee bevorderen we de elasticiteit en vitaliteit van de huid. We kunnen hiermee onder andere fijne lijntjes, rimpels, acné-littekens en huidverkleuringen verminderen. Ook bij een door de zon beschadigde huid en bij een doffe en grauwe huid geven peelings mooie resultaten.

Na de behandeling ziet u zichtbare huidvernieuwing. De huid voelt zacht en glad aan, de huid is egaler en heeft zijn natuurlijke glans teruggekregen. Er bestaan verschillende soorten chemische peelings, waaronder oppervlakkige en diep inwerkende peelings. Bij huidinstituut Perfect Skin analyseren we uw huid om te bekijken wat uw huid specifiek nodig heeft. Daar passen we de chemische peeling op aan.

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Peelings

Bij Perfect skin zorgen we dat u straalt danzij onze frisse aanpak! Ontdek hoe wij ons onderscheiden en verbeteren in onze services.