Microblading

Microblading is de nieuwe techniek op het gebied van semi-permanente make-up. We kunnen hiermee een perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel en filterdun met een microblade pen. Het pigment wordt als het ware in de huid gekrast. Het geeft direct een verbluffend resultaat.

Waarom microblading?

 • Als je het beu bent om ieder dag je wenkbrauwen bij te tekenen.
 • Als je makkelijker wilt zien hoe je je eigen wenkbrauwen moet epileren (mooie vorm staat er namelijk al).
 • Als je s'morgens, tijdens het sporten, op vakantie een mooie open blik wilt zonder make-up.
 • Als je een dunne of onregelmatige haargroei hebt en/of lange tijd verkeerd hebt geëpileerd.
 • Om een litteken in de wenkbrauwen te verbergen.
 • Om asymmetrische wenkbrauwen te verbergen.
 • Wanneer je plaatselijk of volledig haarverlies hebt.
 • Wanneer je meer expressie in je gelaat wil.
 • Wanneer je te rechte, te ronde of te korte wenkbrauwen hebt, en je de vorm van je wenkbrauwen wil perfectioneren.

De procedure

 • Eerst bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar de conditie van de eigen wenkbrauwen.
 • Daarna wordt met potlood het kader vd nieuwe wenkbrauwvorm getekend. Dit wordt symmetrisch en vakkundig uitgemeten. Nu keur jij de vorm goed zodat ze niet te dik of te dun worden.
 • We kiezen nu de kleur die het best bij uw haarkleur vd wenkbrauwen en huidskleur past.
 • Nu start de eigenlijke microblading en worden er krasjes met pigment in de wenkbrauw geplaatst.
 • De nabehandeling wordt uitgelegd en toegepast.
 • Uw kan nu genieten van uw nieuwe browlook!

Hoe lang blijft microblading?

Het resultaat blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar. Het zal geleidelijk aan vervagen.

Hoe ouder iemand is, hoe minder cel vernieuwing in de huid plaatsvindt, hoe langer het blijft. Hoe vetter een huid is hoe sneller het zal vervagen. Hoe droger een huid van nature is hoe beter het pigment wordt vastgehouden door de huid. Ook bij mensen die vaak de zon/zonnebank benutten zal het sneller vervagen (tip: SPF 50).

Is het pijnlijk?

De behandeling wordt door de meesten beschouwd als niet pijnlijk. Mensen met een lage pijngrens ervaren dit soms iets pijnlijker. Er worden voorzorgsmaatregelen genomen waardoor u alles zo min mogelijk gaat voelen.

Welke kleur worden mijn wenkbrauwen?

De kleur wordt altijd samen met je besproken maar dient te matchen met de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. De kleur die je die dag hebt (dus ook als je ze geverfd hebt) worden toegepast bij de microblading. De 1ste keer wordt de juiste kleur erop gezet, bij de bijwerking kan je nog steeds iets donkerder gaan indien je dat wenst en indien dit mogelijk is ivm je natuurlijke kleur.

Hou er rekening mee dat na de microblading je wenkbrauwen de eerste dagen nog wat donkerder zijn (zeker de tweede en derde dag), dit vervaagd geleidelijk vanaf dag vier, na 1 tot 2 weken zijn ze op hun best!

Kostprijs microblading

Eerste behandeling (90 - 120 min)

Met de hand wordt een volledig nieuw patroon getekend van de wenkbrauw, en haartje per haartje ingetekend. Perfect Skin neemt hier ruim voldoende de tijd voor om alles symmetrisch uit te meten wat de kwaliteit ten goede zal komen.

Nota: Heeft u al "oude" (semi) permanente make-up? Stuur dan ALTIJD eerst foto's door naar ons. U kunt alleen een afspraak maken indien uw foto's beoordeeld zijn en u een akkoord krijgt.

Nabehandeling (30 - 60 min)

Na de eerste behandeling wordt een bijwerksessie uitgevoerd. Dit om plekjes in te vullen die bij de eerste sessie nog niet goed gepakt hebben in de huid. De wenkbrauw wordt nog extra opgevuld indien nodig en de kleur kan in zijn geheel nog donkerder worden gemaakt indien men dit wenst. Deze bijwerksessie moet plaatsvinden binnen 6-8 weken na de eerste sessie.

Nota: In uitzonderlijke gevallen heeft een klant een derde behandeling nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Dit kost € 50,00 en dient ook binnen 2 maanden na de tweede behandeling plaats te vinden. Daarna komen de meeste klanten 1 x per jaar voor een opfrisbeurt.

Touch-up sessie

Indien uw wenkbrauwen volledig vervaagd zijn, zult u een afspraak moeten maken voor een nieuwe microblading sessie en betaald u terug de volledige prijs. Kom dus tijdig voor je touch-up!

Wij geven u deze uitgebreide informatie zodat u op de hoogte bent van wat microblading inhoudt en wat u kunt doen om het beste resultaat te bekomen. U mag de vakkundigheid en precisie verwachten die u van Perfect Skin gewoon bent.

Wij verwelkomen u binnenkort graag voor uw nieuwe natuurlijk browlook!

Prijslijst

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Resultaten