Powderbrows & microblading

Microblading is een nieuwe techniek op het gebied van semi-permanente make-up. We tekenen elk wenkbrauwhaartje individueel en flinterdun met een microblade pen. Het pigment wordt in de huid gekrast voor een perfecte natuurlijke wenkbrauw look. Daarnaast kunnen we met de schaduwtechniek ook powder brows/ombre brows creëren. Het lijkt dan alsof uw wenkbrauwen subtiel zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Beiden technieken ogen erg natuurlijk indien ze vakkundig geplaatst worden. Microblading en powder brows/ombre brows geven meteen een verbluffend resultaat.

Waarom PMU brows?

 • Als je het beu bent om ieder dag je wenkbrauwen bij te tekenen.
 • Als je makkelijker wilt zien hoe je je eigen wenkbrauwen moet epileren (mooie vorm staat er namelijk al).
 • Als je s'morgens, tijdens het sporten, op vakantie een mooie open blik wilt zonder make-up.
 • Als je een dunne of onregelmatige haargroei hebt en/of lange tijd verkeerd hebt geëpileerd.
 • Om een litteken in de wenkbrauwen te verbergen.
 • Om asymmetrische wenkbrauwen te verbergen.
 • Wanneer je plaatselijk of volledig haarverlies hebt.
 • Wanneer je meer expressie in je gelaat wil.
 • Wanneer je te rechte, te ronde of te korte wenkbrauwen hebt, en je de vorm van je wenkbrauwen wil perfectioneren.

De procedure

 • Eerst bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar de conditie van de eigen wenkbrauwen.
 • Daarna wordt met potlood het kader vd nieuwe wenkbrauwvorm getekend. Dit wordt symmetrisch en vakkundig uitgemeten. Nu keur jij de vorm goed zodat ze niet te dik of te dun worden.
 • We kiezen nu de kleur die het best bij uw haarkleur vd wenkbrauwen en huidskleur past.
 • We starten de microblading of powderbrows sessie door met krasjes of via de schaduwtechniek pigment in de huid aan te brengen.
 • We voeren een nabehandeling uit en geven instructies voor thuis.
 • Uw kan nu genieten van uw nieuwe browlook!

Hoe lang blijven je semi-permanent brows mooi?

Het resultaat blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar. Het zal geleidelijk aan vervagen.

Hoe ouder iemand is, hoe minder cel vernieuwing in de huid plaatsvindt, hoe langer het blijft. Hoe vetter een huid is hoe sneller het zal vervagen. Hoe droger een huid van nature is hoe beter het pigment wordt vastgehouden door de huid. Ook bij mensen die vaak de zon/zonnebank benutten zal het sneller vervagen (tip: SPF 50).

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt door de meesten beschouwd als niet pijnlijk. Mensen met een lage pijngrens ervaren dit soms iets pijnlijker. Er worden voorzorgsmaatregelen genomen, zodat u zo min mogelijk ongemak ervaart.

Welke kleur worden mijn wenkbrauwen?

We bekijken steeds samen welke kleur het beste past. Deze dient echter wel steeds te matchen met de natuurlijke kleur van uw wenkbrauwen. De kleur die u op de dag van de behandeling hebt (dus ook als u ze geverfd hebt) wordt toegepast tijdens de PMU sessie. Tijdens de touch-up sessies kunt u ze altijd nog donkerder laten maken als u dit wenst en indien dit mogelijk is i.v.m. uw natuurlijke kleur.

Hou er rekening mee dat na de microblading, powederbrow, ombre behandeling je wenkbrauwen de eerste dagen nog wat donkerder zijn (zeker de tweede en derde dag), dit vervaagd geleidelijk vanaf dag vier, na 1 tot 2 weken zijn ze op hun best!

Kostprijs microblading

Eerste behandeling (120 min)

We tekenen met de hand een volledig nieuw patroon voor de wenkbrauwen. Dit wordt haartje voor haartje ingetekend. Bij Perfect Skin nemen we daar ruim de tijd voor, omdat we alles secuur en symmetrisch uitmeten. Dit zal de kwaliteit ten goede komen.

Nota: Heeft u al "oude" (semi) permanente make-up? Stuur dan ALTIJD eerst foto's door naar ons. U kunt alleen een afspraak maken indien uw foto's beoordeeld zijn en u een akkoord krijgt.

Nabehandeling (60 min)

Na de eerste behandeling wordt een bijwerksessie uitgevoerd. Dit om plekjes in te vullen die bij de eerste sessie nog niet goed gepakt hebben in de huid. De wenkbrauw wordt nog extra opgevuld indien nodig en de kleur kan in zijn geheel nog donkerder worden gemaakt indien men dit wenst. Deze bijwerksessie moet plaatsvinden binnen 6-8 weken na de eerste sessie.

Nota: In uitzonderlijke gevallen heeft een klant een derde behandeling nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Dit kost € 55,00 en dient ook binnen 2 maanden na de tweede behandeling plaats te vinden. Daarna komen de meeste klanten 1 x per jaar voor een opfrisbeurt.

Touch-up sessie

Indien uw wenkbrauwen volledig vervaagd zijn, zult u een afspraak moeten maken voor een nieuwe semi-permanente make-up sessie en betaalt u terug de volledige prijs. Kom dus tijdig voor je touch-up!

Wij geven u deze uitgebreide informatie zodat u op de hoogte bent van wat semi-permanente make-up inhoudt en wat u kunt doen om het beste resultaat te bekomen. U mag de vakkundigheid en precisie verwachten die u van Perfect Skin gewoon bent.

Wij verwelkomen u binnenkort graag voor uw nieuwe natuurlijk browlook!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Resultaten