Mannen

Een goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk; man, vrouw, jong en oud! Gelukkig weten steeds meer mannen hun weg naar Perfect Skin te vinden, want wij voeren ook huidverzorgingsbehandelingen uit die perfect zijn afgestemd op de mannenhuid en behandelingen voor huidproblemen bij mannen.

De mannenhuid krijgt vanwege regelmatige scheerbeurten veel te verduren. Dit in combinatie met het gebruik van verkeerde en te agressieve huidverzorgingsproducten kan tot een verhoogde gevoeligheid van de huid leiden. Bij Perfect Skin kunnen we de huid verzorgen met de juiste producten en behandelwijzen, zodat de huid zijn natuurlijk balans kan herstellen. We geven u eveneens tips en adviezen mee voor thuis.

Veelvoorkomende huidproblemen bij mannen die we bij Perfect Skin kunnen verhelpen of verzachten zijn: ingegroeide baardharen, droge huid, vette huidzones, vermoeide, doffe huid en wallen. Daarnaast hebben mannen vaker last van acné. We kunnen u helpen om uw acnéklachten te verminderen met huidverzorgingsbehandelingen die op uw huid en uw klachten zijn afgestemd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!