Dermaplaning

Een doffe en vale huid wordt meestal veroorzaakt door dode huidcellen die zich opstapelen aan het huidoppervlak en door donshaartjes. Bovendien kan dit vervolgens leiden tot verstopte poriën en acne uitbraken. Zou u graag weer een gladde en zachte huid willen met een gezonde glow? Dan bent u bij Perfect Skin aan het juiste adres voor een dermaplaning behandeling. Dermaplaning is een van de exfoliërende behandelingen, waarmee we bij Perfect Skin dit probleem kunnen aanpakken.

Dermaplaning, wat is dat nu juist?

Tijdens een dermaplaning behandeling verwijderen we met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje alle dode huidcellen en donshaartjes. Het mesje is niet bedoeld om te snijden, maar om mee te "schrapen". Kortom, het gaat om een zachte manuele exfoliatietechniek, die u weer een zachte, gladde en stralende huid bezorgt. Klanten zijn soms bang dat de donshaartjes dikker terugkomen, maar dat is niet zo. Ze komen na een tijdje gewoon terug als donshaartjes. Na dermaplaning ziet de huid er egaal uit, verzorgingsproducten worden beter opgenomen en uw make-up zit prachtig!

Voor wie is deze behandeling bedoelt?

Dermaplaning is geschikt voor iedereen die graag een egale huid met een gezonde gloed wil. U geniet hierbij van de volgende voordelen:

  • Dode huidcellen verwijderen.
  • Donshaartjes verwijderen.
  • Onzuiverheden verminderen.
  • Fijne lijntjes verminderen.
  • Pigmentvlekken verhelderen.
  • De huidvernieuwing stimuleren.
  • Betere opname van werkstoffen.

Direct een stralende huid!

De behandeling is geheel pijnloos en wordt als ontspannend ervaren. Na afloop ziet u meteen resultaat. De huid kan wel direct na de behandeling een beetje roder zijn dan normaal, maar dit trekt binnen één tot twee uur weg. Het is belangrijk om de huid na dermaplaning goed te beschermen tegen de zon (SPF), omdat deze nu iets gevoeliger is.

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Titel

Hier moet nog tekst komen.