DMK

Bij Perfect Skin staan we voor een gezonde huid op de lange termijn. Daarom werken we graag met het merk DMK. De enzymtherapie van DMK stelt ons in staat om huidproblemen via een uitgebalanceerde kuur te behandelen, zonder downtime of ongemakken. Het biedt een oplossing voor veel huidcondities bij alle huidtypen. De DMK producten mogen alleen gebruikt worden door getrainde huidspecialisten. Daarvoor bent u bij ons huidinstituut, als een van de eerste in België, op de juiste plek!

De DMK professionele huidrevisie is ontwikkeld door Dr. Danné Montague-King, een botanische en cosmetische wetenschapper, die al ruim 50 jaar onderzoek doet naar huidverbetering. Met de DMK enzymtherapie wordt de huid van binnenuit opnieuw opgebouwd; een proces met aandacht voor interne huidprocessen, het ontgiften van de cellen en het bevorderen van de aanmaak van collageen en elastine.

De kuur bestaat uit speciale exfoliërende behandelingen, unieke enzymen maskers en producten met actieve ingrediënten, vitaminen en mineralen, die we perfect op de huidconditie van de individuele klant kunnen afstemmen. We hebben dankzij deze gezonde benadering van de huid al veel mooie resultaten behaald bij onder andere: huidveroudering, acne, hyperpigmentatie, littekens en rosacea.

Meer informatie: www.dmkbenelux.com