DMK enzymtherapie

Wilt u met een nieuwe, gezonde huid door het leven gaan? Met DMK professionele huidrevisie is het mogelijk! Perfect Skin biedt met trots dit innovatieve concept voor huidverbetering aan, als één van de pioniers in België. Met deze nieuwe kijk op de huid bieden we u een specifiek behandelplan aan met revolutionaire DMK producten en behandelingen. Wat betekent dat precies? Lees hier gauw meer en boek een afspraak in ons huidinstituut!

Waarom DMK professionele huidrevisie?

 • Voor een overall-lifting van de huid.
 • Geen quick fix, maar langdurige resultaten.
 • Direct meer volume en gezonde tint.
 • Geen down time; direct frisse uitstraling.
 • Oplossing voor veel huidproblemen.

Wat is DMK?

DMK (Danné Montague King™) staat voor paramedische huidrevisie. Het is een uniek concept van enzyme therapie. Dit betekent dat DMK geen quick fix is, maar garant staat voor een gezonde huid op de lange termijn. Het gaat om een uitgebalanceerde kuur, waarvan de werking binnenin de huid begint, op cellulair niveau. Het opbouwen van een nieuwe, gezonde huidconditie is volgens DMK een proces, waarbij aandacht voor de interne processen van de huid en het ontgiften van de cellen centraal staat. De huid wordt gelift en herwint zijn volume door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. Er wordt geen gebruikgemaakt van apparaten, botox of invasieve ingrepen. Hoewel de focus ligt op de lange termijn, merkt u direct na de eerste behandelingen al resultaat; uw huid is voller en heeft een gezonde tint!

Voor wie is DMK geschikt?

DMK wordt altijd als concept aangeboden in de vorm van een kuur in combinatie met onderhoudsbehandelingen en ondersteunende thuisproducten. Het is geschikt voor iedereen, die veel waarde hecht aan een gezonde huid op de lange termijn. Niet alleen het gelaat, maar ook de hals en het decolleté worden meegenomen. Daarbij is DMK professionele huidrevisie in het bijzonder geschikt bij de volgende huidproblemen:

 • Acne.
 • Rosacea.
 • Littekens.
 • Verslapte huid.
 • Doffe huid.
 • Droge huid.
 • Rimpels.
 • Wallen en kringen.
 • Pigmentvlekken.
 • Reactieve huid.

Vertrouw op uw DMK huidspecialist!

De DMK producten en behandelingen worden alleen aangeboden door getrainde DMK specialisten. Voor deze optimale huidrevisie behandelingen bent u bij Carmen en Anne van Perfect Skin aan het juiste adres. Na een grondige huidanalyse stellen zij een persoonlijk behandelschema op volgens het unieke concept van DMK. Uw huid wordt opnieuw opgebouwd en behandeld met DMK-formules met enzymen en aminozuren. Alle DMK behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en gericht op het bevorderen van de natuurlijke interne processen van de huid tot op celniveau. De producten zijn gebaseerd op de botanische wetenschap en de huideigen chemie.

Hoe verloopt een behandeling?

Nadat we uw huid hebben geanalyseerd en de probleemzones hebben bepaald, stellen we een specifiek behandelplan op voor uw huidconditie. We werken steeds volgens het concept van DMK, waarbinnen we diverse DMK-formules kunnen combineren, gevolgd door eventueel DMK Peelings en het unieke Enzyme Therapie Masker. De behandeling bestaat uit vier stappen:

1. Verwijderen: reinigen & exofolatie
We reinigen en pre-exfoliëren uw huid met DMK producten, die speciaal op uw huidconditie zijn afgestemd. Uw huid voelt fris en mogelijk een beetje tintelend of warm aan.

2. Opbouwen: enzyme therapie masker
Na het aanbrengen van het masker ontstaat er een "trekkerig" gevoel. Met dit omgekeerde osmose-effect worden toxines uit de huid getrokken, dode huidcellen verwijderd, de collageenproductie bevorderd en de gelaatsspieren spannen aan. Duur: 45 minuten.

3. Beschermen: transdermale infusie
We verwijderen het masker en reinigen uw huid, om daarna transdermale infusie toe te passen. Oftewel, we verzorgen uw huid met een cocktail van actieve ingrediënten, vitamines en mineralen, perfect afgestemd op uw huidconditie.

4. Verwijderen: reinigen & exofolatie
Na afloop bevelen we u DMK thuisproducten aan, waarmee we de resultaten van de behandeling optimaliseren en verlengen.

De eerste vier tot vijf behandelingen hebben een voorbereidende functie. Het is essentieel dat de huid op een correcte manier wordt voorbereid, zodat de enzyme therapie optimaal resultaat biedt. Regelmaat is de boodschap! U zult in de beginfase daarom wekelijks een afspraak moeten inplannen.

Welke resultaten kan u verwachten?

Direct na de behandeling voelt uw huid zacht en soepel aan. Er kan roodheid ontstaan, als gevolg van het plasmatische effect. Dit is een typisch kenmerk van de behandeling en trekt na enkele minuten weg. Dit effect ontstaat door de enorme zuurstofverrijking in de huid, die uw huid een mooie frisse glow geeft. Uw kunt verder resultaten verwachten, zoals:

 • Egalere huid.
 • Gezonde tint.
 • Stevigere gelaatshuid.
 • Ooglid verstrakking.
 • Pigmentatie trekt weg.
 • Neuslippen-plooi minder opvallend.
 • Wenkbrauwrimpels minder opvallend.

DMK wordt inmiddels wereldwijd aanbevolen door huidspecialisten, vanwege de gezonde benadering van de huid en de uitzonderlijke resultaten!

Boek hier uw afspraak!

Waar wacht u nog op? DMK professionele huidrevisie maakt het mogelijk om met een nieuwe, gezonde huid door het leven te gaan! Wij zijn al overtuigd van deze "levensfilosofie" voor een gezonde huid. Perfect Skin laat u graag als één van de pioniers in België kennismaken met dit exclusieve merk. Boek hier direct een afspraak!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

DMK enzymtherapie

The best foundation you can wear, is glowing healty skin