Geneo+

Bij huidinstituut Perfect Skin werken we graag met het huidverbeteringssysteem Geneo+ systeem. Met deze behandelingen bereiken we uitstekende resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Het gaat om de 3-in-1 behandeling OxyGeneo, die uit te breiden is met Tripollar radiofrequentie en Ultrasoon behandelingen, kortom een 5-in-1 super facial!

OxyGeneo

OxyGeneo combineert 3 huidverbeterende behandelingen met de focus op huidvernieuwing, -verjonging en huidegalisatie. Hiermee reduceren we fijne lijntjes, pigmentvlekken, acné en imperfecties van de huid. We garanderen in korte tijd optimaal resultaat; verbeterde huidtextuur, mooie teint en een stralende huid. Het is geschikt voor alle huidtypen. OxyGeneo is ge├»nspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen met een zuurstofopwekkend effect op de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. De behandeling gebeurt in 3 fasen:

1. Exfoliëren
Op de behandelapplicator plaatsen we de gepatenteerde capsule de CapSugen. Hiermee exfoliëren (peelen) we de huid om dode huidcellen te verwijderen en de huid beter toegankelijk te maken voor actieve ingrediënten.

2. Zuurstof
Vervolgens brengen we een speciale gel aan. Onder invloed van de CapSugen treedt er een reactie op waardoor er talloze koolstofdioxide belletjes tegen de huid uit elkaar spatten.

3. Insluizen
Zuurstofrijk bloed wordt nu naar deze zone gestuurd. De actieve ingrediënten in de gel dringen dankzij de bovenstaande processen diep in de huid om daar optimaal hun werk te doen.

Het OxyGeneo systeem wordt ook wel het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandelingen in één genoemd. Na een korte behandeling ziet u direct resultaat!

Tripolar radiofrequentie

Een ander onderdeel van het Geneo+ systeem zijn de Tripollar radiofrequentie behandelingen voor een strakkere huid en een jongere uitstraling. Met deze behandeling worden de diepere huidlagen opgewarmd, waardoor de collageenvezels samentrekken en de huid strakker wordt. Het effect van een natuurlijke facelift die de huid terug doet herleven.

Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Deze twee lichaamseigen stoffen geven de huid zijn stevigheid. Geen operatie, geen langdurig genezingsproces, maar een comfortabele behandeling met direct en langdurig resultaat; rimpels verminderen en u krijgt meteen een frissere uitstraling!

Ultrasoon celstimulatie

Met deze behandeling worden actieve ingrediënten nog beter opgenomen, doordat het celmetabolisme en de microcirculatie worden gestimuleerd. Door middel van ultrasoon celstimulatie verkleinen we tijdelijk de dichtheid van de huidlagen. Er ontstaan kleine ruimtes tussen de cellen en werkstoffen worden afgebroken tot kleinere moleculen. Hierdoor dringen de werkstoffen gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen en kunnen ze dieper in de huid hun werk doen.

Ultrasoon celstimulatie is een veilige en pijnloze behandeling die geschikt is voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Het is bij uitstek geschikt voor het behandelen van couperose, het verminderen van wallen en het verbeteren van de vochtbalans van de huid.

De voordelen van het Geneo+ systeem op een rij

  • Korte behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Pijnloze en veilige methode
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Frissere en jongere uitstraling
  • Pakt diverse huidproblemen aan (waaronder pigmentvlekken, vermoeide en/of rokershuid, rimpels, grove poriën, verslapte huid, wallen en oneffenheden)

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Geneo

Bij Perfect skin zorgen we dat u straalt danzij onze frisse aanpak! Ontdek hoe wij ons onderscheiden en verbeteren in onze services.