Microneedling

Bij huidspecialist & huidinstituut Perfect Skin voeren we microneedling behandelingen uit. We gebruiken hiervoor de Dermapen 4, de nieuwste uitvoering van het merk Dermapen Benelux. Hiermee kunnen we comfortabel en nauwkeurig werken. Deze dermapen van hoogwaardige kwaliteit beschikt over hele kleine naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Hiermee prikkelen we het natuurlijke herstelproces van de huid om zo tot structurele en duurzame huidverbetering te komen bij allerlei klachten. Microneedling geeft mooie resultaten op het globale huidbeeld bij een klant!

Hoe werkt microneedling?

Met microneedling stimuleren we de aanmaak van bindweefselvezels, collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Nieuwe huidcellen krijgen hierdoor de kans om de huid een gezonde, frisse uitstraling te geven. Er worden tevens ook microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor er een optimale opname kan plaatsvinden van hoog gedoseerde werkstoffen die aangepast worden aan uw huidprobleem. Verder kan microneedling ook ingezet worden voor het vervagen van bv. pigmentvlekken. De huid wordt zichtbaar egaler. Het is eveneens een effectieve behandelmethode voor het verminderen van acné-littekens, rimpels, verdikking en verstrakking van de huid, couperose, grove huidstructuur, vergrote poriën en zwangerschapsstriemen.

Dermapen 4: veilig en doeltreffend

Microneedling is een behandeling die alleen door goed opgeleide huidspecialisten uitgevoerd dient te worden. Daarvoor bent u bij huidinstituut Perfect Skin op de juiste plek. Wij werken met de originele Dermapen 4, de nieuwste uitvoering van Dermapen Benelux. De naaldjes van deze Dermapen zijn zeer minuscuul en de naaldlengte is instelbaar. Hierdoor kunnen we de behandeling perfect afstemmen op uw huid. Geniet bij ons van de volgende voordelen van de Dermapen 4:

  • Kortere behandeltijd en minder hersteltijd.
  • Werkstoffen worden nog beter opgenomen.
  • Ideaal voor moeilijk toegankelijke zones.
  • Nog nauwkeuriger behandelen van littekens.

Dermapen is wereldwijd het meest gebruikte microneedling systeem. Met onze vakkundigheid in combinatie met de hoogwaardige technologie van de Dermapen 4 bent u verzekerd van een veilige en doeltreffende behandeling.

Resultaten microneedling: wat kan ik verwachten?

Uw huid ziet er na elke behandeling mooier uit; werkstoffen dringen dieper in de huid en bieden direct een optimale verzorging. Wel is het belangrijk dat u weet dat het aanmaken van bindweefsel geleidelijk verloopt. U ziet onmiddellijk resultaat na uw behandelingen maar bij een anti-aging behandeling duurt het minimaal 6 weken om voldoende bindweefselvezels aan te maken om uw huid te verstevigen. Het volledige gewenste eindresultaat bereiken we na 4 tot 6 maanden. Voor het vervagen van littekens en pigmentvlekken bereiken we sneller resultaat, binnen 2 tot 3 maanden. Wij maken bij Perfect Skin een analyse van uw huid om te bepalen wat uw huid nodig heeft en we stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Tijdens de kuur bewaken we nauwlettend de voortgang.

Hoe lang heb ik baat van de behandeling?

Doordat microneedling een behandelwijze is waarbij we de diepere huidlagen stimuleren, is het resultaat zeer duurzaam. In het geval van het vervagen van littekens is het resultaat blijvend. Voor wat betreft anti-aging kunnen we u garanderen dat u er met het juiste onderhoud jarenlang plezier van heeft! Klanten vertellen ons vaak na een kuur dat ze een opmerkelijk verschil zien aan hun huid wat ons deugd doet.

Is microneedling pijnlijk?

We krijgen regelmatig de vraag of microneedling pijnlijk is. De meeste klanten vinden dat het een irriterend gevoel geeft, maar dat het wel goed te verdragen is. Tijdens de behandeling ontstaan er puntbloedinkjes. Dit is volkomen normaal. De huid wordt goed voorbereid, gereinigd en gedesinfecteerd. Deze bloedinkjes zorgen juist voor het effectieve huidherstel. Ze zijn na de behandeling direct verdwenen en komen niet terug. De huid kan wel enkele dagen een lichtroze uitstraling hebben, die echter nauwelijks opvalt.

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Titel

Deze video geeft u een goede impressie van wat u kunt verwachten van een sessie microneedling. Uw wordt vooraf uitgebreid geïnformeerd. Daarna bereiden we de huid voor op de behandeling. Met de minuscule naaldjes van de Dermapen 4 maken we kleine verticale kanaaltjes in de huid. In combinatie met actieve werkstoffen activeren we het herstelproces van de huid om tot duurzame huidverbetering te komen!