Atelier Rebul

Bij Perfect Skin weten we dat lekker in uw vel zitten, meer betekent dan beauty behandelingen ondergaan. Verwen uzelf of iemand anders eens met de hoogwaardige producten en geuren van Atelier Rebul. Het verhaal achter dit merk gaat terug tot in 1895 toen de jonge Franse apotheker Jean Cesar Reboul zich vanuit Parijs vestigde in Istanboel. Hier combineerde hij zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiĆ«le olë en ontwikkelde zich tot een expert in parfums en verzorgingsproducten.

Al meer dan 125 jaar creĆ«ert Aterlier Rebul veilige, natuurlijke en gezonde formules. De producten zijn vrij van chemicaliën, zoals parabenen, minerale olie en ftalaat. Elk product weerspiegelt meer dan een eeuw aan toewijding, wetenschappelijke expertise, de puurheid van de natuur en de accuratesse van een kunstenaar. Schoonheid en gezondheid zijn in deze producten volledig met elkaar in harmonie. Wij zijn ervan overtuigd dat Atelier Rebul tegemoetkomt aan uw moderne behoeften en hoge eisen.

Laat u ook verrassen door de betoverende, maar steeds subtiele geuren, die niet overheersen. Perfect Skin adviseert u graag over de verschillende geurkaarsen, geur sticks en parfums. Ideaal als zalige verwennerij voor uzelf, maar ook als het perfecte cadeau. Wij kunnen eveneens leuke geschenkboxjes voor u samenstellen. Wilt u meer weten over de producten van Aterlier Rebul of wilt u graag de geuren eens ruiken? Neem dan gerust contact met ons op!