Facials

Perfect Skin is een huidinstituut dat zich gespecialiseerd heeft in huidverbetering en huidverjonging. We stellen voor u een behandelplan op maat op met uitgebreide gelaatsbehandelingen. Deze facials zijn nauwkeurig afgestemd op wat uw huid nodig heeft en kunnen dan ook verschillende doelen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan facials gericht op het verminderen van fijne lijntjes, op het verminderen van zonbeschadiging, voor het extra hydrateren van de droge huid, voor het kalmeren van de geïrriteerde huid, voor het behandelen van de acnéhuid of de vermoeide, doffe huid, etc. Ook voor het in topconditie houden van uw huid, raden we u aan om regelmatig een facial te ondergaan.

Tijdens elke behandeling werken we met hoogwaardige producten met diepwerkende werkstoffen, die ervoor zorgen dat we zichtbare resultaten behalen. Hoewel onze behandelingen vooral gericht zijn op zichtbare resultaten, biedt elke behandeling tegelijkertijd ook een heerlijk moment voor uzelf met o.a. ontspannende massages. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!