Huidscan

Perfect Skin begeleidt u graag naar een gezonde en frisse huid. De Huidscan Observ 520 is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. Hiermee maken we een grondige huidanalyse, waarbij het onzichtbare zichtbaar wordt. We krijgen zo een goed beeld van de gezondheid van uw huid tot in de diepe huidlagen. Ons behandelplan is niet gebaseerd op veronderstellingen, maar op de realiteit. Met deze huidscan zien we direct wat uw huid echt nodig heeft!

De Huidscan Observ 520 biedt een wonderlijke beleving. Met het blote oog kunnen we veel waarnemen, maar de huidscan ziet nog veel meer. Het geeft dieper inzicht in uv- schade, pigmentstoornissen, verstopte poriën, de bloedcirculatie en talgproductie. Dit is waardevolle informatie bij het bepalen van de juiste aanpak voor huidverbetering. Deze huidscan wordt met veel succes gebruikt door toonaangevende huidinstituten wereldwijd. Ook wij zijn zeer te spreken over hoe deze scan alle huidkenmerken met veel helderheid en duidelijk contrast aan het licht brengt.

Welke behandelingen heeft uw huid nodig voor een topresultaat? Met welke producten kunnen we dit ondersteunen? Onder het motto "zien is geloven" maken we met de Huidscan Observ 520 "voor" en "na" foto's, zodat alle huidverbeteringen voor u duidelijk zichtbaar zijn. Dit helpt ons om de resultaten samen met u te analyseren, te bespreken en om de behandelingen en producten waar nodig bij te sturen voor een nog mooiere huid. De Huidscan Observ 520 stelt ons in staat om op een professionele en goed onderbouwde wijze uw huid te verbeteren en een topresultaat te behalen!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Huidscan

Bij Perfect Skin zorgen we dat u straalt! Onder meer dankzij de huidscan Observ 520 kunnen we u een secure en professionele aanpak garanderen, met duidelijk zichtbare resultaten! Neem hier alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten van onze huidanalyse met behulp van de huidscan Observ 520.