Bindweefselmassage

Perfect Skin is gespecialiseerd in het in topconditie houden van uw huid. Een populaire behandeling die we hiervoor inzetten is een bindweefselmassage volgens de "natural face lifting" techniek. Deze massage is uitermate geschikt om de gelaatshuid een flinke oppepper te geven met een verstevigend en liftend effect. Het mag met recht een natuurlijke, manuele verjongingskuur genoemd worden. Het is geschikt voor zowel vrouwen als mannen!

Wat is natural face lifting?

De natural face lifting behandeling is een intense bindweefselmassage. Via diverse massagetechnieken, speciaal afgestemd op het gelaat, wordt er ingewerkt op de gelaatsspieren en diepere huidlagen. De celstofwisseling, de bloedcirculatie en de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt hierdoor bevorderd. Deze effecten samen zorgen ervoor dat de spieren in het gelaat strakker worden en dat de elasticiteit en de basistonus van de huid in topvorm worden gebracht. Het resultaat komt dus overeen met die van een facelift, maar dan op een natuurlijke manier. Een belangrijk voordeel is dat, in tegenstelling tot bij plastische chirurgie, u bij deze natuurlijke facelift uw eigen mimiek behoudt!

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na de eerste behandeling merkt u al direct verbetering. Uw huid voelt steviger aan en ziet er frisser uit. Voor nog betere resultaten raden we u aan om bindweefselmassage als kuur te ondergaan. We bekijken nauwkeurig uw huid en bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn, bijvoorbeeld 5, 10 of 15 behandelingen. We hebben in ons huidinstituut al veel mooie resultaten behaald met deze manuele verjongingskuur. Denk hierbij aan het vervagen van fijne lijntjes en diepe rimpels, het verkrijgen van strakkere gezichtscontouren, het verminderen van de neuslippenplooi, het liften van huidverzakkingen en grauwe huid een vitalere uitstraling geven.

Wat moet ik weten over bindweefselmassage?

We zijn blij dat steeds meer mensen deze natuurlijke behandelwijze ontdekken als alternatief voor chirurgische ingrepen of inspuitingen en hun weg weten te vinden naar Perfect Skin. Natural facelifting via bindweefselmassage zorgt ervoor dat u mooi oud kunt worden. Bindweefselmassage voor het gelaat is een veilige behandelwijze. De massage wordt door de meeste mensen als intens ervaren, maar tegelijkertijd ook ontspannend. Uw huid zal direct na de behandeling er iets rood uitzien en kan wat strak aanvoelen. Dit trekt na enkele uren vanzelf weg.

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!