Botox & fillers

Hoe wordt u de mooiste versie van uzelf? Daarvoor kunt u rekenen op de expertise van de huidexperts van Perfect Skin en op de plastisch chirurg, waar wij mee samenwerken. Stoort u zich aan uw rimpels, verzwakte gelaatscontouren of aan plooien in uw gezicht? Of verschijnen deze symptomen van huidveroudering eerder dan u lief is, waardoor u er ouder uitziet dan u bent? Dan zijn botox of fillers een goede oplossing voor een natuurlijk verjongende uitstraling.

Esthetische behandelingen door een plastisch chirurg

Perfect Skin heeft haar behandelingen uitgebreid met esthetische behandelingen, zoals botox en fillers. Deze behandelingen worden uitgevoerd door de ervaren en erkende plastisch chirurg Dr. Thomas Muyldermans. Zoals u gewend bent van uw vertrouwde huidinstituut Perfect Skin, luisteren we graag naar uw specifieke wensen. Op basis daarvan bespreken we samen uitgebreid wat de mogelijkheden zijn. U kunt rekenen op eerlijk en deskundig advies met maar èèn doel: u helpen om de mooiste versie van uzelf te worden!

Botox en fillers: wat betekent dit eigenlijk?

Botox en fillers zijn veilige en zeer doeltreffende behandelingen, mits ze door een erkende plastisch chirurg worden uitgevoerd, zoals dat bij Perfect Skin het geval is. Deze behandelingen bieden een unieke aanvulling op ons bestaande aanbod aan anti-aging behandelingen, waardoor we altijd het allerbeste resultaat kunnen bieden.

Belangrijk om te weten, is dat zowel onze botox als fillers niet permanent zijn. U bent echter wel verzekerd van een langdurig resultaat. Verder is de kans op bijwerkingen zeer miniem. Het zijn bovendien korte behandelingen, die goed te verdragen zijn.

Botox en fillers worden vaak in èèn adem genoemd. Er zit echter een belangrijk verschil tussen. Daarom zullen we deze behandelingen hieronder afzonderlijk bespreken, om u alvast een impressie te geven van welke specifieke huidproblemen we hiermee kunnen oplossen.

Botox behandeling

Met het ouder worden ontstaan er onder invloed van gelaatsspiertjes, lijntjes en rimpels die steeds meer zichtbaar worden. Ook als de spieren niet actief zijn, kunnen deze rimpels zichtbaar blijven. Het kan u een vermoeide en oudere uitstraling geven. Denk hierbij aan expressierimpels, zoals:

  • Voorhoofdrimpels.
  • Fronsrimpels.
  • Kraaienpootjes.

Met injecties met botuline toxine (botox), een spierverslappend middel, kunnen we deze problemen uitstekend verhelpen. Het resultaat houdt 3 tot 4 maanden aan.

Filler behandeling

Fillers zijn injecties die worden gebruikt voor het opvullen van volumeverlies. Dit ontstaat doordat de huid met de tijd minder hyaluron aanmaakt. Hyaluron is verantwoordelijk voor een goede vochtbalans en geeft stevigheid aan de huid. Met de afname hiervan ontstaan plooien en verslappingen, zoals:

  • Diepe neus-lippenplooi.
  • Groeven onder de ogen.
  • Dunner lippen.
  • Verzakte kaaklijn.

We werken bij Perfect Skin met niet-permanente fillers van natuurlijke oorsprong, die tot wel 1,5 jaar een verjongend en natuurlijk resultaat bieden. Kortom, botox en fillers zijn een mooie verrijking op de bestaande innovatieve huidbehandelingen van Perfect Skin.

Onze topprioriteit is een natuurlijk verjongend resultaat

Graag benadrukken we dat een natuurlijk verjongend resultaat altijd onze topprioriteit is. U wordt bovendien van A tot Z uitstekend begeleid. Ook voor de juiste nazorg en eventuele touch-up behandelingen staat Perfect Skin voor u klaar. We kunnen het ons voorstellen dat u nog vragen of twijfels hebt over botox of fillers. Mail ons gerust info@perfect-skin.be en wij nemen contact met u op om u vragen te beantwoorden en eventueel een afspraak voor u vast te leggen.

Wilt u graag een afspraak vastleggen?

Stuur de gelaatszone(s) waar u interesse in heeft door via WhatsApp 0476872846.
Of stuur een mailtje naar info@perfect-skin.be

Wij nemen contact met u op.
Tot binnenkort!